Renato.Jani5

Ndërsa unë, Renato jam i zënë për të shkruar këtë artikull, Cellphone tim. Unë jam thirrur nga drejtori i shtëpi pleqsh në Shkodër. Ai ka një problem akut. Pompë kryesor është overheated dhe djegur. Tani uji nuk mund të pompohet në katin e parë të shtëpisë. Edhe në katin e parë është presioni i ujit shumë i ulët. Kjo situatë ka zgjatur tri ditë, por të holla për të zëvendësuar pompë djegur, nuk ka. Qeveria nuk do të ndihmojë. Arsyetimi i tyre është thatthey të ketë një problem të vërtetë apo përmbytje. Jug dhe jug lindje e Shqipërisë ka pësuar përmbytje të mëdha.

Në kohë të thotë, në këtë emergjence është dhënë. Miqtë nga puna kanë paguar pompë uji dhe ajo ka qenë vendosur. Megjithatë, ka shumë sfida të cilat përballet të moshuarit në Shkodër ka të bëjë me të përditshme. Furnizimi i mjaftueshëm është ushqim, çarçafë të pastër dhe në shtrat, Makina larëse, cookware, takëm dhe kujdes shumë. Banorët e duan atë, kur një grup vjen së bashku. Kjo është për ta, ose dielli del në një ditë me shi. Join një turne grup. Kliko këtu për më shumë informacion mbi grupin travelW

.Albanie.oude.vrouw.klf

Lutuni për të moshuarit në Shkodër ose të ndihmojë në anyway ju mund të hani

Donatenow