albanie.voedselpakket.geit

Shumë familje kanë mjetet bazë të jetesës. Nëse njerëzit nuk kanë punë, ata nuk mund të paguajnë faturat për energji elektrike, gaz ose ujë. Për të filluar një spirale në rënie e sëmundjes dhe mungesës.

Kontaktoni Renato Jani:
“Në Korçë dhe Shkodër sjellë shumicën e familjeve kohë me qirinj. Nuk ka para për energji elektrike apo gaz, nuk ka të ardhura. Dje kam vizituar familjen Prita. Donika nëna nuk kishte ushqim në shtëpi, ndërsa ajo e bëri të keni për të ushqyer pesë gojën. Fqinji i dha një copë bukë dhe sheqer saj. Donika nëna më tha se ajo ishte mirënjohës. Me € 15, -. Në javë, një familje një ushqim javë të gjatë në shtëpi ”

Por idetë tona më tej. Më mirë se peshkut, ju jepni njerëzve një kallam peshkimi. Në qoftë se ne njerëzit jemi një fëmijë, të japë një dele apo pula, ata kanë vezët e tyre, leshi, qumësht dhe mish përfundimisht. Ndonjëherë ju mund të ndihmojë njerëzit me fara ose pemëve të vogla. Me kalimin e kohës, ky lloj i ndihmës së ofron shumë zgjidhje se një dietë e vetme. Më poshtë është një listë të asaj që ne rregullisht t’i dhënë njerëzve për të siguruar për nevojat e tyre themelore:

Bricjapi € 40, –
Dele € 40, –
10 chicks pule € 5, –
Perime Pak € 15, –

doneer.nu