Barnabas.team.2014BDe afgelopen tien jaar dat wij in Albanië onderdeel zijn van de Barnabas conferenties hebben we de vruchten en de zegen van de Heer mogen zien op dit werk. Tieners van verschillende kerken en gemeentes die deel genomen hebben aan de conferentie zijn nu leiders. Ook mijn rechterhand Egli, die mij al vijf jaar helpt met het organiseren van de conferentie, was vroeger een deelnemer. Nu is hij jeugdleider.

We verwachten dit jaar negen team uit verschillende landen. Er komen teams uit Kosovo, Macedonië en uit verschillende plaatsen uit Albanië: Korça, Shkoder, Tirana, Iba en Shkoza. We bidden nog voor het team uit Griekenland! Bidt u mee? Het aantal deelnemers die de conferentie bij wil wonen, ligt rond de 100, maar slechts de helft van hen is in staat om de kosten van de conferentie te betalen.

Wilt u het voor deze tieners mogelijk maken om de conferentie toch bij te wonen? Met € 70 zegent u niet alleen hen, maar ook de kerk en het evangelisatie werk in heel Albanië. Ga voor meer informatie over de Barnabas conferentie in Albanië naar de website van Barnabas: www.barnabas.nu

doneer.nu